Believe in Yourself

Våra nyheter

Lagbygget fortsätter! Idag är vi mycket glada att presentera en målvakt – Claes Endre!

En late bloomer som bidrog till Segeltorps framgångar denna säsong, och även har varit över till USA två säsonger. Björn Bjurling har jobbat med honom ett antal säsonger och rekommenderar honom starkt, säger GM Rolf Nilsson.

Här nedan kan du läsa en intervju med Claes.

Du kan väl börja med att berätta om dig själv. Vem är du och var har du spelat tidigare? Hur känns det att bli Norrbottning och Bodensare?
Jag är en glad och social 23åring som spelade för Segeltorp den gångna säsongen. Innan det spelade jag i Tumba och har även spelat två år i USA i en av deras juniorligor. Det känns fantastiskt att bli Bodensare! Jag längtar redan nu efter att få komma upp igen till Boden!

Vad vet du om Boden som stad och lag?
Jag vet att det är en före detta militärstad. Jag vet inte supermycket mer, men har hört väldigt gott om staden. Jag vet att staden har haft ett väldigt framgångsrikt lag tidigt 2000-tal. Jag vet till 100 % att det är en hockeygalen stad som stöttar sitt lag i ur och skur.

Hur ser du på den gångna säsongen?
En fantastisk säsong, både för min del och för laget. Det var nog ingen som kunde tippa att vi skulle gå till Play Off 2 och ha den säsongen som vi hade. Det fanns många innan säsongen som inte trodde på oss, så det var otroligt skönt att tysta alla och gå så långt som vi gjorde.

Vad är din målsättning med nästa säsong och vad fick dig att välja att fortsätta din karriär i Boden Hockey?
Min målsättning med nästa säsong är att göra mitt allra yttersta för att Boden Hockey ska nå sina mål. Jag valde att fortsätta min karriär i Boden Hockey för att det är ett lag med väldigt tydlig målsättning och en miljö som gör att jag kan ta nästa steg i min utveckling.

Slutligen, har du någon hälsningen till supportrarna?
Utifrån det jag har sett från Bodens supportrar så verkar de fantastiska och lojala. Jag längtar och hoppas att få se så många som möjligt vid säsongstart.

Tack Claes!
Tack så mycket för välkomnandet!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm