Believe in Yourself

Våra nyheter

Boden Hockey förstärker defensiven och målvaktssidan med målvaktstränaren Johan Norberg!

Den närmare 2 meter långe Johan har Boden som moderförening och är sedan tidigare känd i föreningen, både som aktiv målvakt men även som målvaktstränare i olika sammanhang. Han vaktade kassen för BIK i Division 1 säsongen 05/06 och sedan spelade han två säsonger med Skellefteås J20 för att vända åter till Boden och spela två säsonger med Boden i Division 1. Därefter spelade han fyra säsonger på regional nivå, med ett uppehåll, för att sen övergå till målvaktstränare fullt ut. Johan har tränat målvakter i Bodens J18/20, Luleås U16, Bodens A-lag, distriktslag och verkar även i utbildningskommittén vid Norrbottens hockeyförbund.

I Johan får föreningen en genuin och erfaren kompetens som känner Boden väl, men även övriga Norrbottens hockeyn och hockeyvärlden. Föreningen känner en genuin glädje att kunna knyta ännu en kraft från egna led som kommer utveckla våra målvakter och målvaktsspelet ytterligare för både föreningen och hockeygymnasiet.

Johan Norberg, Målvaktstränare Boden Hockey och Hockeygymnasiet:
– Jag känner suget, både för hockeygymnasiet och som målvaktstränare. Det ska bli kul att jobba med Henry Acres och övriga i tränarstaben. Det finns kunnande här och det ska även bli kul att få chansen att hjälpa på hockeygymnasiet.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm