Believe in Yourself

Våra nyheter

Boden Hockey är mycket stolta att kunna presentera Albin Eklund, 24 som klar för kommande säsong! 

Albin har Bodens IK som moderförening. Som junior har hans utveckling skett inom ramen för Bodens organisation. En klubb som han spelat för sedan ungdomstiden. Redan som junior fick han mycket speltid med seniorlaget. En kort sejour till SK Lejon samt Narvik finns i meritlistan. Därefter har han spelat för Boden. Albin drabbades av en överkroppsskada för några år sedan vilket medfört att tvingats lägga rören på hyllan de senaste säsongerna. Nu är han återställd och ansluter till truppen. Trots sin unga ålder har han nästan 150 matchers erfarenhet på seniornivå. När arbetet medgett har han under sin skadeperiod troget jobbat för föreningen, något som uppskattats av många i föreningen. 
Boden Hockey får en spelare med stort klubbhjärta som alltid ger 110% till sin trupp! 

 

Rolf Nilsson, GM Boden Hockey:
– Albin är en spelare med flera styrkor, rivig att möta, helt enkelt en spelare som är riktigt jobbig för motståndaren. Han är erfaren och kan användas både som back och forward. Detta sammantaget kommer tillföra laget energi på och utanför planen. En egen produkt som det känns bra att knyta till klubben. 

Albin Eklund, Boden Hockey
Det ska bli kul att spela med Boden kommande säsong. Jag har fått frågan för ett tag sedan, men inte kunnat ge besked då jobbet kräver en del. Det är ett ungt lag med grym laganda. Jag har erfarenhet och vilja att utvecklas, dessutom känns det som att något stort är på gång. Då tog jag beslutet att ansluta.

 

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm