Believe in Yourself

Våra nyheter

Igår presenterade vi på våra sociala medier att Viktor “Ville” Sandberg har förlängt!

Här ovan kan du se en videohälsning från Ville. 

Ville har Bodenklubben Björns IF som moderklubb. Han har massor av rutin med bland annat en säsongs spel i Allsvenskan, samt 303 matcher i HockeyEttan. Med 183 matcher i Bodentröjan är han också den som har spelat flest matcher i klubben genom tiderna.
– Såklart är det lite roligt att ha flest matcher i BHF-tröjan. Samtidigt visar det väl lite att man börjar bli en gammelgubbe i sammanhanget, säger Ville till hemsidan angående klubbrekordet.

– Vi är såklart jättenöjda att Ville fortsätter sin satsning tillsammans med oss. Han är en egen produkt som tillhör stommen i laget, vilket känns extra kul och viktigt att bygga vidare på. Han är en fin och ödmjuk kille som bidrar med både rutin och skicklighet, säger Urban Åström, sportgruppen Boden Hockey.

Under den gångna säsongen stod Ville för 20 poäng på 31 matcher. Det innebär att han just nu bara är 8 mål och totalt 13 poäng från att tangera mål- respektive poängrekorden i klubben också.
– Om jag ska klara av att slå de andra rekorden får jag nog spela i 10 år till, säger Ville, ödmjuk som han är, med ett leende.

Här nedan följer en kort intervju.

Du har precis skrivit på för en förlängning och går därmed in på din fjärde raka säsong i Boden, hur känns det?
Det känns såklart jättebra. Roligt att få vara med och bygga vidare. Det känns som att vi kommer att få ett intressant lag på isen nästa säsong.

Hur ser du på säsongen som gått?
Säsongen som gick var väl lite si och så. Jag tycker att vi var alldeles för ojämna i våra prestationer. Surt såklart att åka ut redan i Play Off 2, men med lite ödmjukhet så får vi nog erkänna att Troja var lite för tunga för oss där och då, och vann rättvist.

Vad har du för tankar och förväntningar på kommande säsong?
Självklart ska vi fortsätta att vara med där i toppen och kriga om avancemang till Allsvenskan, och det tror jag att vi kommer att ha goda chanser att göra nästa säsong.

Tack så mycket Ville och god fortsättning i Boden Hockey!
Tack själv!

Omslagsfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm