Believe in Yourself

Våra nyheter

Viktor Sandberg, 25 är en passningssäker center som är fostrad i Björns. Som junior har han verkat i både Luleås och Skellefteås organisation. Han har erfarenhet av Allsvenskan. Till mångas glädje var Viktor åter i Boden förra säsongen och producerade 20 poäng (6+14) gågna säsongen. Tyvärr drabbades han av skada under Allettan, han var åter i playoff. Nu förlänger han med Boden, ett glädjande besked för föreningen och fansen.

Sebastian Huczkowski, 21 förlängning med Boden hockey över nästa säsong är det många som gläds över. Tidigt vann han fansens hjärta. Han anslöt förra året som förstaårssenior från Luleå hockeys organisation. Han är 186 cm, 90 kg och rightskytt vilket utmärker honom ur mängden. En välväxt forward som noterades för premiärmålet i Allettan. Han har utvecklats hela året och växt med uppgiften under säsongen. Gångna säsongen noterade han 10 mål och 5 assist, ett bra resultat första säsongen i Bodens tröja.

Viktor och Sebastian ger laget en förstärkt stomme i Bodens kanoner inför 2018/19. Med dessa offensiva krafter i laget växer en skön känsla för alla hockeyälskare i Boden fram!

Rolf Nilsson, Sportchef Boden Hockey
– Sebastian är en spelare som kommer att fortsätta utvecklas nästa säsong, han har på ett moget sätt anpassat sig och utvecklats under sitt första år som senior. Känns som att han tar ytterligare några steg nästa säsong. Viktors passningsspel skapar trygghet i laget. Han har en pålitlig poängproduktion och är erfaren och kunnig. En spelare som vet vad som krävs. Skönt att ha dem i laget nästa säsong.

Arkivbilder (Match) Foto: Mats Engfors Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm