Hockeynytt

Våra nyheter

Vi är mycket glada att kunna meddela att Kevin Arvidsson förlänger!

Kevin är född -01, har KB65 som moderklubb och kom till oss inför säsongen 22/23. Under säsongen stod han för 16 poäng på 35 matcher i seriespelet och 6 poäng på 8 kvalmatcher. Han hade fina +24 i plus/minus under seriespelet och +6 under kvalspelet.

– En tvåvägsback som växte fram och blev en av våra stabilaste backar under säsongen. En modern och rörlig back med bra spelförståelse och fin teknik. Vi är jätteglada för att Kevin väljer att kriga vidare med oss, säger Birger Sandin, GM Boden Hockey.

Intervju med Kevin

Du var snabb med att förlänga, berätta om dina tankar kring det beslutet.
Det var ett ganska enkelt beslut för min del då jag trivts väldigt bra i Boden både på och utanför isen. Samtidigt som jag gillar den resa som Boden vill göra och vill vara med på den.

För de som inte har sett dig på isen den här säsongen, hur skulle du beskriva dig själv som hockeyspelare?
Jag skulle säga att jag är en tvåvägsback som gillar att spela med pucken.

Nu väntar försäsongsträning, vilken är din favoritövning i gymmet?
Jag får nog säga att foam rollern är svårslagen.

Vad gör du helst när du inte spelar hockey då?
Jag är helst med vänner då och gör något roligt med dem.

Vad ser du mest fram emot med säsongen 23/24?
Jag är framförallt revanschsugen då denna säsong inte riktigt slutade som vi ville, så det ska bli kul att få spela matcher sen igen.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm