Hockeynytt

Våra nyheter

Hälsning från Vasa,

Hej alla Boden-fans!

Vi arbetar för fullt med att hitta de sista pusselbitarna till lagbygget för säsongen 2024-2025. Det har varit en stimulerande tid med tidiga morgnar och sena kvällar, men vi har haft bra diskussioner med våra spelare och granskat mycket klipp. 

Vi har fått mycket bra analyser från deras sida, där spelarna har delat hur de själva känner och varit mycket öppna med sina utvecklingsområden och starka sidor. Den här typen av dialog fortsätter vi med även efter sommarträningen, när alla är på plats i Boden.

Vi har fått många kontakter från olika spelare och agenter, vilket är bra för oss. Nu är det viktigt att vi håller fast vid den linje som vi tillsammans har arbetat fram genom diskussioner med både spelare och tränare. Vi vill vara ett lag som jobbar hårt, gillar offensivt spel, men som också är starka nog att alltid ha en tuff och bra attityd för att spela starkt defensivt.

Vi har haft korta möten med våra J16-, J18- och J20-tränare och kommer att fortsätta ha möten under sommaren för att prata om dagens hockey och vilken typ av hockey Boden Hockeys fostrade spelare ska spela. Det ska synas en röd tråd från J16 till A-laget.

Trevlig sommar

Hälsningar,

Arto Sirviö

Vi i Boden.