Hockeynytt

Våra nyheter

ROBERT BERGDAHL KLIVER IN I BODENBÅSET

Det är nu klart vem som ska stå vid Arto Sirviös sida säsongen 24/25. Vapendragaren är ingen mindre än Robert Bergdahl. I sin tränarbakgrund har han två säsonger som juniortränare och därefter två säsonger i Kalix HC, varav den sista som bekant huvudtränare för Bodenpubliken. Där avslutade han även sin elittränarutbildning innan nästa steg skulle bli i Boden.

“Det känns spännande att vara tillbaka i Boden och jag ser fram emot kommande säsong. Mitt individuella mål som tränare är att ta mig vidare till elitnivå och då känns Boden som rätt steg för mig,” säger Robert.

“Målet med kommande säsong är att vi ska ta oss till kvalserien och vara ett lag som spelar en snabb hockey med bra intensitet och passningsspel. Samtidigt ska vi klara av att utveckla spelare så att de kan nå sina mål i karriären. Jag hoppas på samma fina stöd från publiken som det varit i Boden tidigare och att vi kan börja med att fylla ishallen den 16 augusti när vi möter Luleå Hockey i säsongens första träningsmatch,” avslutar han.

Varmt välkommen till Boden, Robert!

Vi i Boden.