Believe in Yourself

Våra nyheter

Bucklan till Boden!

 

Vi säger Grattis till vårat fantastiska U15-lag som tog hem segern i Intersport Cup 2023!

I helgen gick Intersport Cup av stapeln i Nolia Ishall i Piteå. Bodengrabbarna hade en knackig inledning av gruppspelet och förlorade de två första matcherna mot Sunderbyn & Luleå Vit med mista möjliga marginal.

Den tredje mot Clemensnäs var ett måste att vinna för att ha möjlighet att ta sig till A-slutspelet. De var ett beslutsamt lag som klev ut på isen och med ett fint lagspel och en otrolig kämparglöd tog de hem segern med 3-1 vilket gjorde att de tog sig till A-slutspelet som 2a i gruppen på bättre målskillnad än Luleå och Clemensnäs.

Tidigt på söndagsmorgonen spelades semifinalen mot Örnsköldsvik, det var en väldigt jämn match som slutade 2-2 efter full tid. Straffar avgjorde där våra U15-spelare visade både klass & kyla, efter två mål av Bodens straffläggare och två räddningar av Bodens målvakt var det avgjort.

Final väntade mot Luleå Röd!

Väl i final var det nästan inget snack om saken, även om finalen var en jämn match mellan två bra lag så var det tydligt att våra grabbar hade bestämt sig, bucklan bara skulle till Boden!
De kämpade som ett lag och för varandra hela matchen, och när slutsignalen väl ljöd hade de besegrat Luleå Röd med 3-1 och kunde lyfta bucklan till tonerna av We Are The Champions

Grattis till segern och en väl genomförd cup, Boden Hockey U15!

 

VI I BODEN