Believe in Yourself

Våra nyheter

Vi kan redan nu avslöja några spännande nya spelare till årets hemvändarmatch. Bara nyförvärven har över 2000 SHL-matcher tillsammans!’

Boden Hockey kan också redan nu presentera båda lagens förstauppställningar, där båda lagen har en välkomponerad mix av A-lagsspelare, veteraner och nytillkomna gästspelare.

Förstafemman Blåa laget – I kamp mot Prostatacancer

Forwards:

Robert “Nobbe” Nordberg
En av Bodens mest välkända hockeymagiker. Efter några år i båset är Nobbe äntligen tillbaka på isen! 302 SHL-matcher och SM-guld med Luleå Hockey -96.

Jonas “Nordan” Nordqvist
Spelskicklig center med meriter från bland annat Leksand, Luleå Hockey och Brynäs. Han har över 541 matcher i SHL på sitt CV och debuterar nu i Björknäshallen. Välkommen!

Christian Nyman
Bodens A-lags egen version av Linus Omark. Spelskicklig lirare som senaste åren varit en av de mest tongivande spelarna i Boden Hockey.

Backar:

Felix Dahlroth
Ung och lovande med ett efternamn som förpliktigar i Björknäshallen. En av Bodens A-lags mest lovande spelare som spås en ljud hockeyframtid.

Anders Strandberg
Fostrad i Boden under fyra A-lagssäsonger, men även meriter från Hammarby och Rögle. Stabil right-back med bra skott från blålinjen!

Förstafemman Rosa laget – I kamp mot Bröstcancer

Forwards:

Sebastian Huczkowski
Ung och lovande målskytt som efter en kort tids frånvaro gör comeback i samband med julmatchen. Får han ett skottläge så kommer han att utnyttja det. Även här ett namn med meriter som förpliktigar. En av Boden Hockeys viktigaste spelare i AllEttan efter jul.

Robin Lindqvist
Bodenkille med meriter från Luleå Hockey, Frölunda och Timrå, 325 SHL-matcher. Bidrar alltid med stenhårt jobb men går sällan från julmatchen utan ett mål på kontot!

Fredrik Hynning
430 SHL-matcher och nästan 200 Allsvenska matcher. Fostrad i Stockholm och har meriter från Skellefteå, Luleå Hockey, Timrå och AIK. Firar julen i Avan och tvekade inte att bidra under julmatchen. Välkommen!

Backar:

Micke “Bagarn” Kraus
Få backar i Bodens hockeyhistoria kan anses vara mer stabila. 9 säsonger i A-laget och meriter från tyska landslaget. Vinnarskalle som inte tvekar att använda fysiken, även i veteranmatcher. Dessutom stor leverantör av godaste bullarna i Boden!

Janne Sandström
Stålmannen från Öjebyn! 15 säsonger i Luleå Hockey, 1057 SHL-matcher, vilket är mest matcher i SHL genom tiderna. Pensionerad legend som debuterar i Boden Hockeys tröja för den goda sakens skull. Boden Hockey välkomnar Janne till det Rosa laget!

Dessutom har vi den stora äran att presentera julmatchens huvuddomare, en av Sveriges mest välmeriterade domare, Tobias Björk! Boden Hockey ser fram emot att åter ha Tobias på isen i Boden.

Vi ses på juldagen!
Nedsläpp kl 14.30, men kassorna och julpuben öppnar redan kl 13.00. Välkomna!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm