Believe in Yourself

Våra nyheter

Uppdatering 17/2: Det finns lakan kvar!

Boden Hockey har bestämt oss för att sälja 400 st numrerade lakan med stöd av vår partner Ica Riksgränsen för att stärka vår ekonomi samt att alla som stödjer oss med 300 kr eller mer får plats på en Wall of fame i Björknäshallen.

Upplägg för att stötta oss:
LAKAN 5000 kr

Fansen i Karlskrona hade ett lakan där det stod Glysing = Maffia och SIF valde att straffa KHK med 5000 kr i böter för att budskapet inte var förenligt med tävlingsbestämmelserna.

Fansen ansåg att SIF beter sig märkligt när det straffar KHK ekonomiskt för detta budskap som fansen hade på läktaren när flera lag tilläts bojkotta KHK och Boden utan att de tilldöms en krona i böter.

De valde då att ha ett lakan med texten ”Lakan 5000 kr” vid nästa match därifrån kommer idé som Petter Nilsson vid Ica Riksgränsen nappade på.

Ica Riksgränsen köper och trycker upp 400 st 1×2 m lakan med budskap på som de skänker till oss. Alla lakan är individuellt numrerade och signeras av Boden Hockeys A-lag.

För företag kostar lakanet 5000 kr och faktureras.
Maila till: joakim.svensson@bodenhockey.se eller sms till 070-366 82 61. Varje 5000 kr företag stöttar med ger ett lakan och en inteckning på Wall of fame.

För privatpersoner kostar lakanet 1000 kr och betalas via Swish till: 123 357 58 42
Skriv: Lakan

Lakanen kommer att finnas på kansliet för hämtning efter årsskiftet. Vi skickar dem efter begäran däremot till de som så önskar.

WALL OF FAME

En Wall of fame för evigt för alla de som stod upp för och räddade hockeyn i Boden när de som ville oss illa försökte blöda ihjäl oss ekonomiskt genom bland annat att:
– förtala oss
– hävda via skiljedomar att det obsoleta s.k. Svenska Spel avtalet fortsatt ska gälla för oss
– bojkotta våra hemmamatcher
– innehålla våra pengar för spelare som går uppåt i systemet.
Allt enbart för att vi hävdat vår rätt att underteckna de avtal vi själva väljer samt att fritt välja vilka organisationer vi är med i!

De som känner att de vill bidra med en mindre summa Swishar valfri summa till: 123 357 58 42. Alla som swishar 300 kr eller mer får sitt namn på Wall of fame som en av Boden Hockeys räddare. Skriv: WOF

De Swishar som redan kommit in under den gångna veckan – Stort tack! Ni kommer med på Wall of fame.

Om någon inte vill finnas med på Wall of fame meddelar ni oss det genom att skriva EJ WOF när ni swishar.

Alla privatpersoner som köper ett lakan kommer självklart också på Wall of fame i Björknäshallen.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm